Biemond Gordijnenatelier is een bedrijf dat een zeer uitgebreid programma heeft op het gebied van raamdecoratie. Wij maken gordijn- en vitragestoffen op bestelling met o.a. plooien, lussen en zeilringen met of zonder boarderranden, voerings- of verduisteringsstof en dat alles met de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Bij Biemond Gordijnenatelier houden wij ons ook bezig met exclusieve interieurinrichting. Dit programma is zeer breed en als u of uw klant eens een bijzonder wens heeft ten aanzien van interieurinrichting dan is het bij ons altijd mogelijk om deze wens te vervullen. U kunt hierbij denken aan gordijnen met boarders van leer of bont maar ook schuine gordijnen, draperieën en embrasses maar ook geborduurde servetten en tafelkleden voor de horeca. Op onze website kunt u onder het kopje “Referenties” voorbeelden zien van slechts een aantal projecten die wij gedaan hebben.

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in vouw- en paneelgordijnen. De collectie bestaat uit acht verschillende typen vouwgordijnen en twee typen paneelgordijnen op diverse soorten sporen. De verschillende soorten vouwgordijnen zijn; Roman Blind Basic, Roman Blind Balein, Italian Blind, Toscan Blind, Milan Blind en Classic Blind zodat er altijd wel de juiste vorm voor u te vinden is.

Biemond Gordijnenatelier maakt naast blinds ook paneelgordijnen. Deze vorm van raamdecoratie geeft een apart en stijlvol uiterlijk aan uw interieur. Het gaat om verticale banen stof, die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen of schuifpuien. Naast het gewone paneelgordijn kunt u ook kiezen voor een japanuitvoering. Bij deze vorm zijn baleinen aangebracht ter decoratie & versteviging.